Nyt 2016

28. december


I dag fylder Dante 7 år!!! Vores store dejlige frække dreng :-)

27. december


Penny har fået en fin dreng. Der var en dreng mere, men han måtte desværre aflives da han ikke havde en endetarmsåbning. Mor og søn har det godt.

21. december


C kuldet er nu en uge gamle og har allerede åbnet øjnene!


Callie Calliopé                            Cato Calitri

19. december


Penny har i dag fået taget røntgen og vi kan se der gemmer sig to hvalpe i hendes mave. Vi glæder os meget til at se hvem det er der gemmer sig derinde.

Penny har termin cirka 25./26. december og hvalpene er lovet væk.

18. december


Maggie mener bestemt ikke at hendes babyer skal mangle legetøj :-D

14. december


Maggie har i dag fået to dejlige hvalpe - en han og en tæve.


Se deres side her

6. december 2016


Vi har fået taget røntgen af Maggies mave i dag og der gemmer sig to hvalpe derinde. Nu glæder vi os til de kommer ud, så vi kan lære dem at kende :-)


Hvalpene er lovet væk til dejlige familier

4. december 2016


I dag er At Last Abigail rejst med sin nye familie hjem. Abigail og jeg havde været på besøg hos dem i Glostrup, så hun kunne hilse på deres hund og se huset og haven :-)

Hun satte sig på Ann og Allans fødder med det samme de kom og da de skulle afsted sprang hun straks ind i deres bil og var klar. Det føltes helt rigtigt.

29. november 2016


I dag er det endeligt besluttet hvem, At Last Abigail skal flytte hjem til. Hun flytter til Glostrup til en dejlig familie, som har en hund i forvejen. Hun rejser på søndag. Vi kommer til at savne hende, men ved hun vil få det helt fantastisk.

20. november 2016


At Last Abigail fra vore A-kuld er i går flyttet hjem til os igen. Sønnen i hendes familie har desværre udviklet hunde allergi og de kunne derfor ikke lægere beholde hende. Nala her ofte været på ferie hos os, så hun er faldet hurtigt ind i vores flok herhjemme.

18. november 2016


Penny er i dag scannet drægtig! Vi følger hende nøje for at sikre os alt er okay denne gang. Hun har termin cirka 25. december.


Alle hvalpe er lovet væk.

4. november 2016


Maggie er i dag scannet drægtig! Vi glæder os helt vildt til at der kommer små poter i huset igen. Maggie har termin cirka 11. december.


Alle hvalpe er lovet væk.

28. september 2016


ENDELIG!!!! Maggie er gået i løb og bliver parret i løbet af de næste to uger. Jøsses hvor har vi da ventet og ventet og ventet lidt mere.


Eventuelle hvalpe fødes i starten af december og vil være klar til at rejse til nye familier i starten af februar.


Læs om Maggie og hendes udkårende - HER

26. juni 2016


I dag var Maggie og jeg til Rally Prøve i Hasmark på Dansk Berner Sennen Klubs årlige klubudstilling. Det var varmt og vi har ikke gået til rally i over et år, men jeg ville så gerne ha den sidste pind i hus. Begynder Klassen var den sidste klasse på dagen og Maggie var anden sidste hund - og det var varmt! Maggie var gået helt kold, hun havde også været i ringen begge dage på udstilling. Men det lykkedes mig at få hende gasset op inden vi skulle på banen og det blev en gennemgang med en meget glad og frisk Maggie der hoppede og gøede :-D

Jeg er pavestolt af min Muggie-tut - hun udførte nemlig snurrerundt øvelsen!

Og så bestod hun simpelthen klassen og fik den sidste pind!

Så hun er nu RALLY BEGYNDER MESTER!!!

15. juni 2016


Pennys drægtighed gik slet ikke som håbet. Hun blev scannet drægtig med en håndfuld hvalpe, dog var et af fostrene død på daværende tidspunkt, men det er hvad der kan ske.

Cirka halvvejs i drægtigheden fik jeg en underlig fornemmelse og valgte at tage til dyrlægen og få hende scannet. Scanningen viste at Penny havde blærebetændelse og at der kun var et levende foster tilbage. Infektionen fra blæren havde desværre spredt sig til hendes livmor og moderkagen på den overlevende hvalp så lidt underlig ud et par steder, så Penny blev startet op på antibiotika og hun blev jævnligt scannet for at følge hvalpens udvikling og status på hendes blærebetændelse.

Desværre havde hvalpen allerede taget skade tidligt i forløbet og måtte aflives kort efter fødslen. En sød lille pige, som vi fik hilst på inden hun måtte forlade denne verden. Hun havde hul i maven og nogle af hendes organer hang i en pose udenfor maven.

Det har været et ubeskriveligt hårdt forløb for Allan og mig, men vi glædes  over at Penny har haft det fint hele vejen. Og når det nu skulle være, så er vi lykkelige for at vi stadig har hende i vores liv.

3. juni 2016


I dag blev det så tid til at Bluna skaulle rejse. Vi mødtes med hendes nye familier på Sjælland og hyggede med dem i et par timer. Bluna var meget glad for sin nye mor og far, det gjorde det da lidt lettere, men vi var altså nødt til at tude et par gange over at de tog hende med.

11. maj 2016


Bluna skal jo til Sverige og bo, så hun skal være 15 uger gammel før hun må rejse ind i Sverige. I dag har hun så være ved dyrlægen for at få lavet et pas, få 2. basis vaccine og rabies vaccine. Det tog hun oppe fra og ned :-)

18. april 2016


I dag var det Beccas tur til at flyve fra reden. Hun hedder nu Maddi og skal bo på Frederiksberg hos familien Dinesen og deres to katte.

15. april 2016


I dag er Bellis, som den første, rejst ud i den store verden. Hun skal bo I Næstved hos Bodil, John og deres søde Berner-pige Loppe.

13. april 2016


De tre tøser er nu blevet 8 uger og er klar til at rejse ud i den store verden. Bellis rejser på fredag, Becca rejser på mandag og Bluna som skal til Sverige bliver indtil hun er 15 uger gammel.

I dag var de forbi dyrlægen til sundhedstjek og vaccination og det tog de helt i stiv pote, så vi gjorde stop på torvet i Grindsted på vej hjem, hvor de fik hilst på et par små hunde og en håndfuld søde mennesker.

Så nu er alt det praktiske klaret og vi skal nu bare sørge for at få nusset og kysset og krammet dem alt det vi kan inden deres nye familier kommer efter dem.

11. april 2016


Iluna og de tre små blev tjekket af en massør i dag. Så vi kan være sikre på at de ikke går med låsninger og spændinger. Iluna nød det helt vildt og de tre tøser ville gerne bare lege med Diana og bide hende i tæerne :-)

6. april 2016


Det går forrygende med de tre tøser! I dag er de blevet chippet - det tog de rigtig pænt. I næste uge skal de vaccineres og have sundhedstjek. Vi har været på en masse ture allerede og har besøgt og har haft besøg af en masse søde mennesker. Pigerne elsker det :-)

5. april 2016


Penny er parret d. 4 og 5. april med Tulipanos Berni Pumukli (Oskar)

Eventuelle hvalpe bliver født cirka 5. juni

28. marts 2016


Penny er langt om længe gået i løb! Hurra! Det har vi ventet på siden december.

Vi forventer at hun bliver parret i løbet af ugen.


Hun bliver parret med Tulipanos Berni Pumukli, også kaldet Oskar. Vi kender Oskar rigtig godt og han er både sød, smuk, sund og rask.


Læs mere under Hvalpeplaner


28. februar 2016


Hvalpene vokser og vokser og udvikler sig med lynets hast. De har nu åbnet øjnene :-)


17. februar 2016


Iluna har født 3 smukke velskabte piger!


Se deres side her - hvor der vil blive opdateret med vægt og uge billeder.


De tre prinsesser har nye gode familier der venter :-)11. februar 2016


Vi var i dag forbi dyrlægen for at tage et røntgen billede af Ilunas mave. Der gemmer sig 3 hvalpe derinde :-)

Vi glæder os helt vildt til at se hvem de er - men vi må lige vente en uges tid endnu.

11. januar 2016


Hurraaaaa! Vi er SÅ glade - Iluna er drægtig :-D

Vi glæder os så meget til at se hvem der gemmer sig derinde.

Iluna har termin d. 18. Februar, så nu skal vi bare vente og vente og vente

5. januar 2016


Så er der bestilt tid til scanning af Iluna. Det bliver mandag d. 11/1 kl. 8. Vi er ved at være godt spændte og håber virkelig hun gemmer på en lille håndfuld skønne babyer til os.

3. januar 2016


Her henover nytåret har vi haft fornøjelsen af at pass en af Maggies hvalpe fra september - Lady Xiera's Sweet Sophia. Nej, hvor var det dejligt at have hvalp i huset igen, selvom det kun var for nogle dage. Hun var så sød og dejlig som sin mor, Maggie.

Sophia og Auri blev hurtigt pot og pande og legede, hyggede, gravede huller og trak i bamser.