Nyt 2019

3. juni


Hondo er i dag rejst hjem til Jørgen og Anita i Middelfart, hvor han skal bo sammen med Gideon fra vores G kuld. Hera bliver boende herhjemme hos os.

8. april


Auri har født. desværre mistede vi to hanner og en tæve, men vi har en stor fin dreng og en lille sød pige i hvalpekassen. Begge hvalpe har familier der venter.

14. marts


Auri er drægtig!!! Og vi er så glade.


Auri blev scannet d. 28. februar, og det var med et noget nedslående resultat. Der var hvalpe, endda 5 styks, men de var eller var ved at blive resorberet, dvs at resultat var at der ikke kom hvalpe. Vi aftalte med dyrlægen at Auri skulle tjekkes et par uger efter, for at sikre os at alt var som det skulle være og hun ikke fik en infektion eller andre komplikationer.

I dag var vi så afsted til tjek og det første der sprag op på skærmen af scanneren var en fin lille sund sprællende hvalp :-D Dem er der så i hvert fald 3 af og dyrlægen er ret sikker på at der er 4.

Det er helt fantastisk og vi glæder os så meget til de kommer til verden omkring 7. april!

20. januar


Auri er gået i løbetid og vil blive parret i starten af Februar


Se mere under HVALPEPLANER

19. januar


I dag blev der uddelt hitlistepræmier efter årets første udstilling i Nyborg. Vi er rigtig stolte af vores hvalpe og hvalpekøbere. Og som altid var det en rigtig hyggelig dag.


Tæve hitlisten:

Penny på en delt 9. plads med 63 piont

Kajsa (Eira) nr. 12 med 60 point

Bellis nr. 31 med 31 point

Auri nr. 34 med 29 point


Rally hitlisten:

Bellis nr. 4 med 84 point

Luna (Eluna) nr. 7 med 79 point


Avlstæve hitlisten:

Iluna nr. 7 med 3 afkom og 123 point


Opdrætter hitlisten:

Kennel Lillemus nr. 9 med 3 afkom og 120 point